BasBQ
Beef en Steak

Runderzijlende Greenlea 100% grass-fed

 
 
 

UDS-butcher

Tondelzoeker
Berichten
23
Vandaag in de sneeuw:
Een stuk zijlende van het merk greenlea uit nieuw-zeeland.
Van dit stuk vlees wordt bij ons biefstuk van gesneden en is beter als de kogel.


Het stuk ingerold met gerookt spek en opgebonden met een paar touwtjes


De zijlende indirect op 110 graden gegaard tot 35 graden en vervolgens direct  afgegrild tot een kern van 48 graden


aangesneden  B-)


Op deze manier van slow en reverse sear is die bijna net zo mals als ossenhaas top!! :D

 
Erg mooi. Gaat op de todo.
 
Dat ziet er goed uit zeg.
Ik denk dat ik dat heel erg lust.
 
Ziet er super uit! Wat zal dat hebben gesmaakt!
 
Mooooi!!! Dat ziet er echt heerlijk uit!!!
 
Steak good, bacon goood
 
heel mooi stuk vlees
 
Zijlende, een van de lekkerste stukken van het rund.
Is net zo mals en heeft meer smaak dan ossehaas.
 
Terug
Bovenaan Onderaan