- Berichten
 - 301
 
Na lang zoeken heb ik hier in de stad een slager gevonden die runderribben kon leveren,
deze gaan vandaag dus op de Q,ze wegen 1100gr p/st
Volgens de slager komen ze van een "jonge koe" geen kalf maar ook geen koe..
 :
 maar is het dan een "pink" of een "vaars"??
ik weet het niet...zolang ze maar gaan smaken dacht ik zo!!
 Heb best wel even staan prutsen om de vlies er fatsoenlijk af te krijgen..
Volgende week heeft de beste man wel ribben van een volgroeid rund,gelijk maar weer besteld dus..
Ga ze denk ik bereiden in Memphis Style volgens recept van Steven Raichlen,weet niet of ik me helemaal aan het recept houd
aangezien hij ze niet inpakt en ze pas mopt als ze klaar zijn...
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
En we zijn los
		
	
Ze liggen er nu 1 uur op bij 145gr
		
	
Resultaat
		
	
		
	
Deze waren echt lekker,had voor het opdienen ook de azijnsaus en een beetje resterende rub eroverheen gedaan volgens recept heerlijk!!
Zie nu al uit naar volgende week.. ;D
	
		
			
		
		
	
				
			deze gaan vandaag dus op de Q,ze wegen 1100gr p/st
Volgens de slager komen ze van een "jonge koe" geen kalf maar ook geen koe..
ik weet het niet...zolang ze maar gaan smaken dacht ik zo!!
Volgende week heeft de beste man wel ribben van een volgroeid rund,gelijk maar weer besteld dus..
Ga ze denk ik bereiden in Memphis Style volgens recept van Steven Raichlen,weet niet of ik me helemaal aan het recept houd
aangezien hij ze niet inpakt en ze pas mopt als ze klaar zijn...
	
	
	En we zijn los
	Ze liggen er nu 1 uur op bij 145gr
	Resultaat
	
	Deze waren echt lekker,had voor het opdienen ook de azijnsaus en een beetje resterende rub eroverheen gedaan volgens recept heerlijk!!
Zie nu al uit naar volgende week.. ;D