- Berichten
- 324
Ik heb thuis een dikke plak runderlende van ~1,5 kg in de diepvries. Ik heb hem gekocht bij de slager omdat het mij aansprak, maar weet eigenlijk geen raad mee. :blush: (afgezien dat ik 'm wil opeten)
Weet iemand een recept voor de runderlende? En waar moet ik rekening mee houden t.b.v garing? Op internet zie ik of kleine stukjes die je als biefstuk in de pan kunt bakken. Of het is meer een rundvleesrollade, ik heb echt een plak runderlende van pak 'm beet 20cm x 12cm x 3cm (lxbxh).
Weet iemand een recept voor de runderlende? En waar moet ik rekening mee houden t.b.v garing? Op internet zie ik of kleine stukjes die je als biefstuk in de pan kunt bakken. Of het is meer een rundvleesrollade, ik heb echt een plak runderlende van pak 'm beet 20cm x 12cm x 3cm (lxbxh).