BasBQ
Beef en Steak

Runderlende

 
 

Stoker Joop

Stoker
Berichten
328
Ik heb thuis een dikke plak runderlende van ~1,5 kg in de diepvries. Ik heb hem gekocht bij de slager omdat het mij aansprak, maar weet eigenlijk geen raad mee.  :blush: (afgezien dat ik 'm wil opeten)

Weet iemand een recept voor de runderlende? En waar moet ik rekening mee houden t.b.v garing? Op internet zie ik of kleine stukjes die je als biefstuk in de pan kunt bakken. Of het is meer een rundvleesrollade, ik heb echt een plak runderlende van pak 'm beet 20cm x 12cm x 3cm (lxbxh).
 
Dank je wel Bert! Het verbaasd me dat er weinig over te vinden is. Of ik moet langsaf hebben gekeken.
 
Is niet zo verbazend. Een entrecote is een lekker stuk vlees voor de bbq.
Maar als je de keus hebt is een rib-eye lekkerder. Die is meestal wat meer gemarmerd.
 
Terug
Bovenaan Onderaan