Hallo iedereen,
Ik heb een stuk van 1,5kg runder achtermuis in de koelkast liggen om te ontdooien.
In eerste instantie wil ik hier wat steaks van snijden en even kort op de bbq afgrillen, maar
nu begin ik toch te twijfelen of het misschien niet verstandiger is om het stuk in z'n geheel
soort van low&slow te bereiden. Ik zag ook al voorbij komen dat 't een goed stuk is voor Jerky, maar dat is
me iets te veel werk
Heeft iemand nog een suggestie/tip?
-Steaks snijden van ongeveer een 2-2,5cm dik, wel/niet nachtje marineren?
-In z'n geheel op lage temperatuur garen tot ongeveer 50 graden?
Alvast bedankt
Wouter
Ik heb een stuk van 1,5kg runder achtermuis in de koelkast liggen om te ontdooien.
In eerste instantie wil ik hier wat steaks van snijden en even kort op de bbq afgrillen, maar
nu begin ik toch te twijfelen of het misschien niet verstandiger is om het stuk in z'n geheel
soort van low&slow te bereiden. Ik zag ook al voorbij komen dat 't een goed stuk is voor Jerky, maar dat is
me iets te veel werk

Heeft iemand nog een suggestie/tip?
-Steaks snijden van ongeveer een 2-2,5cm dik, wel/niet nachtje marineren?
-In z'n geheel op lage temperatuur garen tot ongeveer 50 graden?
Alvast bedankt
Wouter