- Berichten
- 257
Goedemorgen, gisteravond een leuke avond gehad met verschillende stukjes vlees op de Q: alles van de Black Angus. Alleen SPG er op gedaan.
Picanha
Bavette
Entrecote
Burgers
De Bavette:
Black Angus Picanha er bij. Vet was behoorlijk hard viel me op. Wellicht te maken met de angus. Maar snijdt fijn in.
De Entrecotes, mooi gemarmerd.
Alles op de kamado. Dit had met mijn vorige Junior niet gegaan. Perfect zo.
Alles indirect op 120 graden. Entrecotes waren als eerste op temp, toen de Bavette en daarna de Picanha. Vervolgens alles in folie en daarna rustig een voor een afgegrild. Kon ik zelf ook even rustig eten
.
Puur voor het moment even een vlammetje
Bavette uitgerold en plat op het rooster.
Gasten hebben gesmuld.
Picanha
Bavette
Entrecote
Burgers
De Bavette:
Black Angus Picanha er bij. Vet was behoorlijk hard viel me op. Wellicht te maken met de angus. Maar snijdt fijn in.
De Entrecotes, mooi gemarmerd.
Alles op de kamado. Dit had met mijn vorige Junior niet gegaan. Perfect zo.
Alles indirect op 120 graden. Entrecotes waren als eerste op temp, toen de Bavette en daarna de Picanha. Vervolgens alles in folie en daarna rustig een voor een afgegrild. Kon ik zelf ook even rustig eten

Puur voor het moment even een vlammetje

Bavette uitgerold en plat op het rooster.
Gasten hebben gesmuld.