BasBQ
Beef en Steak

Rubia Gallega Ribeye

 
 
 

blackshadow

Vuurmaker
Berichten
87
Bij deze mijn eerste berichtje hier op het forum!

Vandaag op het menu: Rubia Gallega Ribeye met gebakken patatjes en sla.
De ribeye op kamertemperatuur laten komen, gekruid met peper en zout.
Nadien op de Weber, dome temp 120?C tot kern 50?C, Pecan wood als rookhout.
Nadien verder aangegrild voor een mooie korst, uiteindelijke kerntemperatuur 60?C.

Kort gezegd: de beste steak ooit gegeten!

rubia_gallega.jpg
 
Mooie foto's! Dat kan niet anders dan heel goed gesmaakt hebben.
 
Inderdaad prachtige foto's van een mooie steak!
 
Awesome! Mooi vlees en ook strak in beeld gebracht.
 
Dat zal gesmaakt hebben en die laatste foto is een beauty!! :D
 
Ziet er prima uit, moet me bedwingen om het scherm niet af te likken  ;D
 
Zo, dat is nog eens wat we een 'goede binnenkomer' mogen noemen! Foodporn van niveau :)
Mooie foto's van een heel mooi stukje vlees. Yum!
 
Ziet er allemaal goed uit en de laatste foto doet het hem.
 
Dat is wel een heel lekkere introductie! Welkom.
 
Jammie!  :p
 
blackshadow, je primeur is toppie!
 
Dat is een erg mooi stukje vlees zeg en plaatjes van foto's!

We zouden het ook leuk vinden als je je even voorstelt in het daarvoor bestemde deel van het Genootschap, dan kunnen we je ons warme welkomstbad geven ;)
 
En wat voor 1ste bericht! Smaakvol!
 
Mooie foto's van een heel erg lekkere steak !
 
Terug
Bovenaan Onderaan