Ik twijfel een beetje waar deze mag, dus als deze verplaatst moet worden roep maar
Afgelopen zaterdag wederom bij de Hanos geweest voor wat vlees, daar heb ik ook kogelbiefstuk meegenomen want ik had zien in een biefstukje! Daar lag een mooie verpakking a 900 gram aan losse stukken biefstuk. Dus tezamen met beef de tira en ribeye maar mooi meegenomen, daar kan ik later die avond mooi mijn gietijzeren rooster mee ontmaagden en de nieuwe rubjes proberen!
Tevens ook een mooi moment op mijn nieuwe Inkbird WiFi probes te gaan testen om zo te zien of dit inderdaad fijner en beter is dan de BT versie en spoiler ja! Als je bereik in de tuin goed genoeg is dan vele malen fijner dan over BT
Back to teh meat.
Bij een taste test moet je natuurlijk wel wat te vergelijken hebben dus ik had mooi 2 biefstukjes eruit gehaald, waar ik er 1 met pezo en 1 met een koffie rub klaar heb gemaakt. De probes erin en mooi tot 49 graden indirect laten garen, uiteraard het gietijzer mee laten opwarmen. Ze waren mooi gelijk aan formaat dus het garen ging ook heel mooi gelijk op
Vlees er even af om te rusten zodat ik de BBQ kon opstoken naar 270 graden om ze daarna af te grillen richting de 53 graden zodat met rusten 54/55 graden zal worden behaald.
Een kleine spoiler voor mijn smaak is de pezo bij dit stukje vlees toch lekkerder echter heeft de koffie rub ook zeker wel iets! Maar met een paar happen was mijn mondgevoel toch meer voor de pezo. Dan natuurlijk nog de foto's, tezamen met een flinke kom knoflook en wat chippies was het een prima maaltje deze zaterdag.

Afgelopen zaterdag wederom bij de Hanos geweest voor wat vlees, daar heb ik ook kogelbiefstuk meegenomen want ik had zien in een biefstukje! Daar lag een mooie verpakking a 900 gram aan losse stukken biefstuk. Dus tezamen met beef de tira en ribeye maar mooi meegenomen, daar kan ik later die avond mooi mijn gietijzeren rooster mee ontmaagden en de nieuwe rubjes proberen!
Tevens ook een mooi moment op mijn nieuwe Inkbird WiFi probes te gaan testen om zo te zien of dit inderdaad fijner en beter is dan de BT versie en spoiler ja! Als je bereik in de tuin goed genoeg is dan vele malen fijner dan over BT

Bij een taste test moet je natuurlijk wel wat te vergelijken hebben dus ik had mooi 2 biefstukjes eruit gehaald, waar ik er 1 met pezo en 1 met een koffie rub klaar heb gemaakt. De probes erin en mooi tot 49 graden indirect laten garen, uiteraard het gietijzer mee laten opwarmen. Ze waren mooi gelijk aan formaat dus het garen ging ook heel mooi gelijk op

Een kleine spoiler voor mijn smaak is de pezo bij dit stukje vlees toch lekkerder echter heeft de koffie rub ook zeker wel iets! Maar met een paar happen was mijn mondgevoel toch meer voor de pezo. Dan natuurlijk nog de foto's, tezamen met een flinke kom knoflook en wat chippies was het een prima maaltje deze zaterdag.