BasBQ
Beef en Steak

rtra fricandeau

 
 
 
 

camiel

Gerijpt
Berichten
2.593
Recht Toe Recht Aan Fricandeau

Eenvoudig maar wel erg lekker. Eerste keer op Ecobrasa, fijne brandstof.


Nog een lichte rooksmaak meegegeven met een stukje kersenhout. Gegaard tot een kern van 58?C, na 15 min. alufolie een eindkerntemp. van 62?C

fricandeau01.jpg


fricandeau02.jpg


fricandeau03.jpg


fricandeau04.jpg


fricandeau05.jpg


fricandeau06.jpg


fricandeau07.jpg


fricandeau08.jpg


fricandeau09.jpg


fricandeau10.jpg


fricandeau11.jpg

het eindresultaat

gloeiende groet

Camiel de barbecueman
 
Daar lust ik wel een stukje van!!
 
Nou zo'n RTRA stukje blief ik ook wel, en dan wat van die groenteherrie erbij, heerlijk hoor!
 
Ziet er weer prima uit!!
 
Ziet er erg smakelijk uit! :)
 
Ziet er erg lekker uit.  :D
 
Camiel, proefde je de injectie vloeistof goed terug?
Welke hoeveelheden hanteerde je?

Ziet er goed uit!!!
 
Nice, had zo bij de kerst op tafel kunnen staan
 
Hmmmm ook lekker hoor :D
 
dat ziet eruit als een heerlijk stuk vlees  :)
 
Lekker hoor. Ziet er smakelijk uit.

Bij mij gaat deze fricandeau (bovenbil) morgen op de BBQ.
Met deze kerntemperatuur lijkt ie me gaar maar nog heerlijk mals.

Ga het op met deze temp. proberen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan