- Berichten
- 231
Het was inmiddels al een tijdje geleden dat ik wat op de bbq had gehad
Dus nu gaan we voor een lekker stukje rosbief.
Gisterenavond ingestreken met olijfolie, tijm, rozemarijn en knoflook.
zo zag die eruit na het insmeren
toen in een ziplock en de koelkast in! Mijn kleine vriend maar een gevraagd of die zijn handen uit de mouwen wil steken voor mij? En jawel hoor hij is berijdt om dat te doen
dit zie ik toch eigenlijk wel het liefste, alleen dan zouden ze beide aan moeten staan
Ik ben van plan om hem langzaam te garen naar 50 graden en dan ff het korstje eraan grillen. Reverse sear! Tot de volgende update

Dus nu gaan we voor een lekker stukje rosbief.

Gisterenavond ingestreken met olijfolie, tijm, rozemarijn en knoflook.





Ik ben van plan om hem langzaam te garen naar 50 graden en dan ff het korstje eraan grillen. Reverse sear! Tot de volgende update