- Berichten
- 2.709
Vandaag van een stuk runder achterhuis rosbief gemaakt.
Het stuk ingesmeerd met dijonmosterd ,rozemarijn,thijm,verse knoflook,zout en peper.
Bbq indirect 100/110 graden kerntemperatuur naar ongeveer 43 graden.
Dan het vlees eraf en de bbq opstoken en dan vlees aan alle kanten lekker grillen.
10 min rusten en dunne plakken snijden .
Het was prima gelukt lekker met ovengroente uit de binnenoven ( had ook op de bbq gekund ) het smaakte heerlijk
Maar de foto?s zeggen meer
Met de kruiden erop
Op de bbq met wat rook
Ondertussen een garnalen cocktail op gegeten met toast
Even afgrillen
Nu even rusten
Dat ziet er toch mooi uit
En dan het bordje
Het stuk ingesmeerd met dijonmosterd ,rozemarijn,thijm,verse knoflook,zout en peper.
Bbq indirect 100/110 graden kerntemperatuur naar ongeveer 43 graden.
Dan het vlees eraf en de bbq opstoken en dan vlees aan alle kanten lekker grillen.
10 min rusten en dunne plakken snijden .
Het was prima gelukt lekker met ovengroente uit de binnenoven ( had ook op de bbq gekund ) het smaakte heerlijk
Maar de foto?s zeggen meer
Met de kruiden erop
Op de bbq met wat rook
Ondertussen een garnalen cocktail op gegeten met toast
Even afgrillen
Nu even rusten
Dat ziet er toch mooi uit
En dan het bordje