BasBQ
Beef en Steak

Rosbief met kruidenkorstje

 
 
 

alvon

Stoker
Berichten
294
Zondag, een mooi stukje rosbief van de Q.. peper en zout er op


pfhl.jpg

bd9y.jpg


royaal in de mosterd

f9xv.jpg


en de kruiden er overheen

rslv.jpg


indirect tot een kern temp. van 48?c

63vk.jpg


en op het bordt klaar voor het avond eten

rrm4.jpg



de kruiden coating bestond uit rozemarijn, salie, oregano, tijm, bieslook en peterselie.
de rosbief was boterzacht en heerlijk mals, van de mosterd proefde ik niet zoveel maar net genoeg om het lekker te maken
 
dat ziet er heerlijk uit zeg!
 
Hmmmmmmmmmmmmm
 
ziet er goed uit.
*kleine tip, kijk maar wat je ermee doet:

als ik dit maak doe ik het een dag van te voren al klaarleggen inclusief de kruiden.
ik draai het dan even in de plasticfolie zodat er wat druk op staat.
voordeel voor je kruiden is dat ze wat nattig worden en minder snel uitdrogen op de Q.
de smaak van mosterd en kruiden zal dan wat verder in je vlees trekken.
 
bedankt voor de tip, kruiden waren niet uitgedroogd en mijn vrouw houd niet zo van mosterd dus die hoeft niet echt duidelijk aanwezig te zijn
kruidenmengsel was voor ons allebei wel wat sterk, had wat minder gemogen
 
Leuk gemaakt! Deze is ingepakt in een kruidenkorst en kan mooi meedoen met de fotowedstrijd.
 
Erg leuk idee. Weer een Todotje erbij!
 
idee van internet, niet van mij dus geen credits hiervoor
 
Mooi gemaakt, en met zo'n stukje staartstuk altijd een succes.
 
Frits +1
 
En hij ziet er inderdaad heerlijk uit hoor!
 
Ziet er prima uit zeg ik
 
Prachtig gelukt mooie foto's ook echt!
Rosbief altijd GOOD!!!!
 
dat ziet er heerlijk uit
 
Dat ziet er echt heel smakelijk uit, deze gaat ook op Nosmo's todo lijstje (nou ja, lijstje?)!
 
Terug
Bovenaan Onderaan