- Berichten
- 1.441
Rosbief, ik had het nog in de vriezer liggen.
Mooi schattig hompje van 650 gram.
Laten ontdooien, ingesmeerd met olijfolie.
Knoflook, rozemarijn, tijm, chilivlokken, zwarte peper.
Heb geen exacte aantal grammen of eet/tl's gebruikt. Lekker op gevoel.
Rosbiefje mooi rond gekruid de koelkast in.
Kamado indirect naar 180 graden.
Kersenrookhout erop ( thnx was dit vergeten te vermelden )
Rosbief aan het spit en draaien maar.
Bij een kern van 46 graden rosbief eraf.
Direct naar kern 56 graden.
Even laten rusten onder wat aluminiumfolie en viola
was een lekker eerste rosbiefje van de BBQ en Spit.
Mooi schattig hompje van 650 gram.
Laten ontdooien, ingesmeerd met olijfolie.
Knoflook, rozemarijn, tijm, chilivlokken, zwarte peper.
Heb geen exacte aantal grammen of eet/tl's gebruikt. Lekker op gevoel.
Rosbiefje mooi rond gekruid de koelkast in.
Kamado indirect naar 180 graden.
Kersenrookhout erop ( thnx was dit vergeten te vermelden )
Rosbief aan het spit en draaien maar.
Bij een kern van 46 graden rosbief eraf.
Direct naar kern 56 graden.
Even laten rusten onder wat aluminiumfolie en viola

Laatst bewerkt: