- Berichten
- 515
Op de opendag van Vuur & Rook heb ik een Porkert gekocht om zelf gehakt te draaien en eens te proberen een worstje te gaan maken.
Het gehakt ging prima dus nu is het tijd voor de worst en wat is er nou mooier dan rookworst.
Vanmiddag bij de slager kilotje buik en een kilotje nek gescoord en nu is het dan zover..
Enige vraag waar ik nog mee zit is of de worsten na het stoppen moeten drogen/rusten of dat ze direct gerookt kunnen worden.
De andere twee topics van Mike & Bert over rookworst heb ik gelezen en bij Mike zie ik 12 uur drogen, bij Bert niet.
De grote vraag is dus, drogen of niet?
Hoop dat iemand het antwoord heeft.. Dan kunnen we namelijk van start! ;D
Uiteraard zullen de foto's volgens..
Het gehakt ging prima dus nu is het tijd voor de worst en wat is er nou mooier dan rookworst.
Vanmiddag bij de slager kilotje buik en een kilotje nek gescoord en nu is het dan zover..
Enige vraag waar ik nog mee zit is of de worsten na het stoppen moeten drogen/rusten of dat ze direct gerookt kunnen worden.
De andere twee topics van Mike & Bert over rookworst heb ik gelezen en bij Mike zie ik 12 uur drogen, bij Bert niet.
De grote vraag is dus, drogen of niet?
Hoop dat iemand het antwoord heeft.. Dan kunnen we namelijk van start! ;D
Uiteraard zullen de foto's volgens..