BasBQ
Beef en Steak

Rookworst aanvullen

 
 
 
 

Mike v R

Forum Meubilair
Berichten
10.409
Varkensnek,buikspek en rookworst kruiden.

hyhu7asu.jpg


Even aan vriezen.

8edyhu8e.jpg


jama3a2y.jpg


uvu4yga2.jpg


Het vlees is nu aan het terug koelen.

Word vervolgd.
 
Mjam, dit staat toch echt hoog op mijn todo list  ! Wat heb jij een superweekend zeg  ;D
 
Wow dit ziet er weer prima uit !
 
Je lijkt wel een Pro met die worsten Mike.
Wat er ook gebeurd, je kan altijd nog de worsthandel in  ;)

Mac
 
Ze liggen nu te drogen,morgen afroken.
 
in 1 woord, Prachtig
 
Mike, ik word hier bijna een beetje jaloers van !  ;)
 
Ziet er nu al goed uit, nu nog even roken en dan zijn ze helemaal prachtig!
 
Geweldig, echt heel mooi gevulde worsten, petje af.
 
je hebt een worstenweekend gehad of niet? :p
 
Zo nu 2,5 uur op 80 graden afroken.

ra4ebese.jpg
 
Zie ik 2 sensor draadjes ? heb je de controller aangepast ?. De PartyQ doet toch alleen pit control, of zit ik er nu helemaal naast ?
 
Boldeagle zei:
Zie ik 2 sensor draadjes ? heb je de controller aangepast ?. De PartyQ doet toch alleen pit control, of zit ik er nu helemaal naast ?

Dat lijkt zo,het is er maar 1.
 
Ok, wordt ook een dagje ouder merk ik  :p
 
Terug
Bovenaan Onderaan