Ik ben nog maar kort in het bezit van m'n Joe classic II sindsdien stook ik 'm dagelijks op.
Waar ik tegen aanloop is het moeizame toevoegen van houtsnippers. Ik bbq meestal indirect en heb dan de 2 halve stenen op de laagste stand liggen met het rooster ter hoogte van de rand van de onderzijde.
Nu is het elke keer: vlees eraf, rooster eraf, stenen opschuiven, snippers toevoegen en alles weer terug.
Nu met een slowsessie bezig met cherry ribs en vroeg me af of er een handigheidje voor bestaat.
Waar ik tegen aanloop is het moeizame toevoegen van houtsnippers. Ik bbq meestal indirect en heb dan de 2 halve stenen op de laagste stand liggen met het rooster ter hoogte van de rand van de onderzijde.
Nu is het elke keer: vlees eraf, rooster eraf, stenen opschuiven, snippers toevoegen en alles weer terug.
Nu met een slowsessie bezig met cherry ribs en vroeg me af of er een handigheidje voor bestaat.