- Berichten
- 549
Als je een stoofpotje in de Dutch Oven op de BBQ maakt, is het toch fijn als je ook proeft dat het op de BBQ klaargemaakt is.
Hoe doen jullie dat?
1) Het deksel van de DO af laten, het deksel van de kamado dicht, en wat blokjes rookhout toevoegen? Geeft dit voldoende rooksmaak na paar uurtjes sudderen?
2) Het vlees eerst op het rooster low&slow roken met wat rookhout? Hoe lang ongeveer? Bruin je het daarna nog in de DO? Wordt het zo niet te taai of droog?
Ik ga deze week hertenstoof met bier maken. Ik weet niet goed welke methode ik best gebruik. Het vlees is reeds in blokjes gesneden door de slager.
Bedankt voor het meedenken...
Hoe doen jullie dat?
1) Het deksel van de DO af laten, het deksel van de kamado dicht, en wat blokjes rookhout toevoegen? Geeft dit voldoende rooksmaak na paar uurtjes sudderen?
2) Het vlees eerst op het rooster low&slow roken met wat rookhout? Hoe lang ongeveer? Bruin je het daarna nog in de DO? Wordt het zo niet te taai of droog?
Ik ga deze week hertenstoof met bier maken. Ik weet niet goed welke methode ik best gebruik. Het vlees is reeds in blokjes gesneden door de slager.
Bedankt voor het meedenken...