sjonny1989
Tondelzoeker
- Berichten
- 20
Ik wil vrijdag een mooie lading spareribs gaan maken alleen heb ik één klein probleem.
Na het lezen ga ik het aan de hand van 3,2,1 methode doen allen nu komt het probleem de vrouw houdt niet van de overheersende rooksmaak,alleen is stap 1 natuurlijk het roken wat is hier dan handig ik zelf wil ik wel een beetje rook smaak is het dan: stap 1 verkorten of stap 1 met minder rookhout of?
En hoe gaat dit dan verder met de 2e stap als ik bijvoorbeeld stap 1 verkort?
En hoe is dit op te lossen met ander gerechten waar je toch echt rooksmaak aan toe wil/hoort toe te voegen?
Na het lezen ga ik het aan de hand van 3,2,1 methode doen allen nu komt het probleem de vrouw houdt niet van de overheersende rooksmaak,alleen is stap 1 natuurlijk het roken wat is hier dan handig ik zelf wil ik wel een beetje rook smaak is het dan: stap 1 verkorten of stap 1 met minder rookhout of?
En hoe gaat dit dan verder met de 2e stap als ik bijvoorbeeld stap 1 verkort?
En hoe is dit op te lossen met ander gerechten waar je toch echt rooksmaak aan toe wil/hoort toe te voegen?