BasBQ
Beef en Steak

Rollade van kippendijen

 
 

stormjack

Vuurmaker
Berichten
74
We hadden weer eens zin in een rollade.
De afgelopen paar keer van kalkoendijen gemaakt maar nu van kippendijen.

Het was even zoeken hoe we het beste de kippendijen konden neerleggen zodat het goed op te rollen was.
Uiteindelijk 3 dijen onder en daar 3 dwars bovenop gelegd. Daarna met de slagersknoop het opgebonden.

De rollade is bij een temp van max 160 graden gegaard met in het begin een handje beukenhout snippers op de houtskool.

Geserveerd met krieltjes en sugarsnaps.














 
Lust ik wel
 
Simpel en lekker!  :blush:
 
Lekker!

 
Mooi bordje! Heerlijk
 
Wauw! Dat lijkt me heerlijk!
 
Zo dat is een kek stukkie vlees om te zien! Die ga ik ook proberen(en voor het gemak lust ik dit ook)
 
Terug
Bovenaan Onderaan