We hadden weer eens zin in een rollade.
De afgelopen paar keer van kalkoendijen gemaakt maar nu van kippendijen.
Het was even zoeken hoe we het beste de kippendijen konden neerleggen zodat het goed op te rollen was.
Uiteindelijk 3 dijen onder en daar 3 dwars bovenop gelegd. Daarna met de slagersknoop het opgebonden.
De rollade is bij een temp van max 160 graden gegaard met in het begin een handje beukenhout snippers op de houtskool.
Geserveerd met krieltjes en sugarsnaps.







De afgelopen paar keer van kalkoendijen gemaakt maar nu van kippendijen.
Het was even zoeken hoe we het beste de kippendijen konden neerleggen zodat het goed op te rollen was.
Uiteindelijk 3 dijen onder en daar 3 dwars bovenop gelegd. Daarna met de slagersknoop het opgebonden.
De rollade is bij een temp van max 160 graden gegaard met in het begin een handje beukenhout snippers op de houtskool.
Geserveerd met krieltjes en sugarsnaps.






