- Berichten
- 36
Morgen gaat de rollade op de BBQ, grotendeels naar recept van Harold , vandaag alvast enige voorbereidingen getroffen:
Stuk procureur van 2kg in een marinade gezet van 200 DL Worcestershire Sauce, 2DL Olijfolie, 1DL wijn en 1/2 EL keukenzout.


Vervolgens de vulling gemaakt als volgt:
150 gr katenspek aangebakken, vervolgens de 3 uien en 6 knoflooktenen (gemashed) toegevoegd, 150 gr hele cranberries, gemberpoeder, kruidnagelpoeder, kaneel en koek en speculaaskruiden. (Het hele huis ruikt naar Kerst). Na 15 min. bakken de rest van de cranberries (100 gr) toegevoegd en 10 min. laten bakken.

Morgen ga ik de rollade in elkaar rollen en vervolgens op de Weber OT 47 die ik ga proberen te houden tussen 120-140 C.
Wordt vervolgd.
Eddy
Stuk procureur van 2kg in een marinade gezet van 200 DL Worcestershire Sauce, 2DL Olijfolie, 1DL wijn en 1/2 EL keukenzout.


Vervolgens de vulling gemaakt als volgt:
150 gr katenspek aangebakken, vervolgens de 3 uien en 6 knoflooktenen (gemashed) toegevoegd, 150 gr hele cranberries, gemberpoeder, kruidnagelpoeder, kaneel en koek en speculaaskruiden. (Het hele huis ruikt naar Kerst). Na 15 min. bakken de rest van de cranberries (100 gr) toegevoegd en 10 min. laten bakken.

Morgen ga ik de rollade in elkaar rollen en vervolgens op de Weber OT 47 die ik ga proberen te houden tussen 120-140 C.
Wordt vervolgd.
Eddy