- Berichten
- 1.148
Goedenavond,
Na jarig te zijn geweest ( ja dank u wel
) en de kado's uitgepakt te hebben, zat er wel 1 heel bijzonder kado bij, te weten de Boretti Terzo
Op deze foto de bbq in combi met het werk van mijn dochters, ingekleurde papiertjes vlees etc... geinig toch.
De verrassing was dat ik ooit flirte met dit app en toen toch de WGA heb gekocht.
Mijn vrouw heeft dat "onthouden" want ik had het er uiteraard verder nooit over.....
De 1e dag van gebruik een beetje simpel gebbqt met worstjes en hamburgers, goed bevallen, wat is dat ding zuinig met cocosbriketten zeg. 1 kilo voor een 4 a 5 uur plezier (160graden onder de klep, en 135 ongeveer op het rooster (indirect) )
Dat ding is bijna niet uit te krijgen, alle schuiven dicht en bleef rond de 130 onder de klep.
Hier wat foto's van mijn BBQ weekend. Echt een fijne BBQ.
Dag 1 voor een man of 14 gebbqt en vandaag voor een man of 8.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Een maat had mij een paar stammen Els liggen, daar een paar plakken vanaf gezaagd en in stukken gehakt, ruikt en smaakt heerlijk.
Na jarig te zijn geweest ( ja dank u wel


Op deze foto de bbq in combi met het werk van mijn dochters, ingekleurde papiertjes vlees etc... geinig toch.
De verrassing was dat ik ooit flirte met dit app en toen toch de WGA heb gekocht.
Mijn vrouw heeft dat "onthouden" want ik had het er uiteraard verder nooit over.....
De 1e dag van gebruik een beetje simpel gebbqt met worstjes en hamburgers, goed bevallen, wat is dat ding zuinig met cocosbriketten zeg. 1 kilo voor een 4 a 5 uur plezier (160graden onder de klep, en 135 ongeveer op het rooster (indirect) )
Dat ding is bijna niet uit te krijgen, alle schuiven dicht en bleef rond de 130 onder de klep.
Hier wat foto's van mijn BBQ weekend. Echt een fijne BBQ.
Dag 1 voor een man of 14 gebbqt en vandaag voor een man of 8.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk





Een maat had mij een paar stammen Els liggen, daar een paar plakken vanaf gezaagd en in stukken gehakt, ruikt en smaakt heerlijk.
Laatst bewerkt: