BasBQ
Beef en Steak

Rollade op de Terzo

 
 

TraegerTinus

Gemarineerd
Berichten
1.146
Goedenavond,

Na jarig te zijn geweest ( ja dank u wel ) en de kado's uitgepakt te hebben, zat er wel 1 heel bijzonder kado bij, te weten de Boretti Terzo

ccdcac726273ad039d2847881da300fd.jpg


Op deze foto de bbq in combi met het werk van mijn dochters, ingekleurde papiertjes vlees etc... geinig toch.

De verrassing was dat ik ooit flirte met dit app en toen toch de WGA heb gekocht.

Mijn vrouw heeft dat "onthouden" want ik had het er uiteraard verder nooit over.....

De 1e dag van gebruik een beetje simpel gebbqt met worstjes en hamburgers, goed bevallen, wat is dat ding zuinig met cocosbriketten zeg. 1 kilo voor een 4 a 5 uur plezier (160graden onder de klep, en 135 ongeveer op het rooster (indirect) )
Dat ding is bijna niet uit te krijgen, alle schuiven dicht en bleef rond de 130 onder de klep.

Hier wat foto's van mijn BBQ weekend. Echt een fijne BBQ.

Dag 1 voor een man of 14 gebbqt en vandaag voor een man of 8.


Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
488cef54ea769bc5d700b2b5543c3eb9.jpg
10b7ed67736c3c63d333e29bcf11300e.jpg
b6531478e66736b88d9d561a62f5db84.jpg
d15d66d9b7eafbdcea1e1f1b2597b21b.jpg
a925321538d981242b44e802f6eb2020.jpg


Een maat had mij een paar stammen Els liggen, daar een paar plakken vanaf gezaagd en in stukken gehakt, ruikt en smaakt heerlijk.
 
Laatst bewerkt:
Een leuk cadeau wat je al meteen goed in gebruik hebt genomen.
 
Dat ding is bijna niet uit te krijgen, alle schuiven dicht en bleef rond de 130 onder de klep.
Dan heb je misschien ergens luchtlekkage, zodat hij genoeg zuurstof blijft krijgen om op temperatuur te blijven.
Misschien eens een paar briketten met veel rookhout erop doen en kijken waar het eruit komt?
 
Terug
Bovenaan Onderaan