- Berichten
- 495
Hallo allemaal,
Hier mijn eerste post over een gerecht. Zondag aten we varkensrollade met zoute snijbonen. Dit is een gerecht van wereldklasse in z'n eenvoud. De rollade is gekocht bij de slager en is binnenin gekruid, toch heb ik de buitenkant met een basisrub van Noskos gecoat. De rollade ging low en slow op de Smokey Joe. Na twee en een half uur roken was de rollade op 64C.
De zoute snijbonen hebben een dag staan weken en na het afgieten is deze gekookt samen met een stukje gerookt spek (gekocht :blush: )
De saus was een cognac peper sausje dat ook gekocht is.
De Weber Hickory snippers gingen in een smokerbox van alluminiumfolie.
Wat vonden wij er van: De snijbonen met de spek waren super! De rollade was wat aan de te rokerige kant, Volgende keer iets minder rook of een ander soort hout gebruiken. Het was zeker een geslaagde sessie! Volgende keer misschien een spekrollade B-)
Hier mijn eerste post over een gerecht. Zondag aten we varkensrollade met zoute snijbonen. Dit is een gerecht van wereldklasse in z'n eenvoud. De rollade is gekocht bij de slager en is binnenin gekruid, toch heb ik de buitenkant met een basisrub van Noskos gecoat. De rollade ging low en slow op de Smokey Joe. Na twee en een half uur roken was de rollade op 64C.
De zoute snijbonen hebben een dag staan weken en na het afgieten is deze gekookt samen met een stukje gerookt spek (gekocht :blush: )
De saus was een cognac peper sausje dat ook gekocht is.
De Weber Hickory snippers gingen in een smokerbox van alluminiumfolie.
Wat vonden wij er van: De snijbonen met de spek waren super! De rollade was wat aan de te rokerige kant, Volgende keer iets minder rook of een ander soort hout gebruiken. Het was zeker een geslaagde sessie! Volgende keer misschien een spekrollade B-)