Vandaag lekker een rollade ;D op 110 graden ingesmeerd met lynchburg en op het laatst ingesmeerd met swineapple sauce. Gevulde parikas erbij en een gepoft aardappeltje( waar alleen de onderkant gaar van was)
maar was weer lekker
De paprikas zijn gevuld met:
1 ui snipperen
Teentje knoflook gepureerd
Dit even bakken dan de blokjes paprika 3 minuten meebakken
1 groene paprika in blokjes+ bovenkanten van je rode en gele
5 minuten laten afkoelen
2 eieren mengen met 125ml creme fraise
Dit loskloppen 100gr emmentaler erdoorheen
En dan mengen met ui en paprika
Paprikas vullen en inpakken 15 minuten op de bbq dan uitpakken en nog even 5 minuten







De paprikas zijn gevuld met:
1 ui snipperen
Teentje knoflook gepureerd
Dit even bakken dan de blokjes paprika 3 minuten meebakken
1 groene paprika in blokjes+ bovenkanten van je rode en gele
5 minuten laten afkoelen
2 eieren mengen met 125ml creme fraise
Dit loskloppen 100gr emmentaler erdoorheen
En dan mengen met ui en paprika
Paprikas vullen en inpakken 15 minuten op de bbq dan uitpakken en nog even 5 minuten





