R
Roel825
Gast
Het moet er maar eens van komen, bij deze stel ik mijzelf voor 
Woonachtig in Oost-Gelderland, 24 jaar jong en nieuw in de wereld van de BBQ B-).
Na een tijd in de stad te hebben gewoon vanwege de studie, zijn mijn vriendin en ik verhuisd naar een burgerlijke tussenwoning. Ik heb altijd gezegd dat wanneer ik een tuin mocht bezitten ik graag een bbq wilde. Nu we zijn verhuisd moest het er maar eens van komen!
Ik heb voor aanschaf dit forum aandachtig bestudeerd. Ik wilde graag een gewone bbq die ook nog enigszins voor een beginner te betalen is (de eitjes en dergelijke vielen dus af :-O). Vanwege het willen kunnen roken en indirect barbecue?n begreep ik dat een wat grotere diameter handig zou zijn. Uiteindelijk hebben we een Weber MT 57 cm gekocht (nouja, mijn vriendin dan, voor mijn verjaardag B-))
Reeds een paar keer gebruikt. Ik heb op aanraden van jullie ook laatst een dry run gedaan. Dit was verstandig, want ik kwam er dus achter dat het gaat om minimale bewegingen, geduld en ervaring. Uiteindelijk wel nog even opgestookt om wat eigengemaakte hamburgertjes te grillen, anders is het ook zo zonde van de briketten
Foto van de bbq:
Laatst ook kip gerookt. was ERG lekker:
Ik hoop hier veel te leren, recepten op te pikken en te zien wat anderen er van bakken

Woonachtig in Oost-Gelderland, 24 jaar jong en nieuw in de wereld van de BBQ B-).
Na een tijd in de stad te hebben gewoon vanwege de studie, zijn mijn vriendin en ik verhuisd naar een burgerlijke tussenwoning. Ik heb altijd gezegd dat wanneer ik een tuin mocht bezitten ik graag een bbq wilde. Nu we zijn verhuisd moest het er maar eens van komen!
Ik heb voor aanschaf dit forum aandachtig bestudeerd. Ik wilde graag een gewone bbq die ook nog enigszins voor een beginner te betalen is (de eitjes en dergelijke vielen dus af :-O). Vanwege het willen kunnen roken en indirect barbecue?n begreep ik dat een wat grotere diameter handig zou zijn. Uiteindelijk hebben we een Weber MT 57 cm gekocht (nouja, mijn vriendin dan, voor mijn verjaardag B-))
Reeds een paar keer gebruikt. Ik heb op aanraden van jullie ook laatst een dry run gedaan. Dit was verstandig, want ik kwam er dus achter dat het gaat om minimale bewegingen, geduld en ervaring. Uiteindelijk wel nog even opgestookt om wat eigengemaakte hamburgertjes te grillen, anders is het ook zo zonde van de briketten

Foto van de bbq:

Laatst ook kip gerookt. was ERG lekker:

Ik hoop hier veel te leren, recepten op te pikken en te zien wat anderen er van bakken
