- Berichten
- 6.243
Na dat ik enige tijd geleden wat anders had gekocht, seasoning mix, dan dat ik dacht wat het was, beef jerky, kwam het met bacon weekeind goed uit 
Gister bij de slager 1.5 kg buikspek gehaald met de bedoeling om het vandaag te marineren.
Had vandaag een verjaardags brunch dus gister maar gemarineerd, kon het 24 uur intrekken i.p.v. 3 uur
Gesneden en klaar om de koelkast in te gaan
Q opgestookt naar 200 graden, kersen blokje erin, platesetter en rooster geplaatst.
Kon het vlees erop
Ondertussen basmati rijst gekookt en wokgroente gewokt.
Mix voor nasi groente door de groente gedaan en de rijst toegevoegd
Na 25 min was het vlees ook klaar
1 stukje heeft de foto niet gered, het proefstuk
Bordje opgemaakt
Dat heeft gesmaakt.
En dat terwijl we eigenlijk nog geen trek hadden na de brunch

Gister bij de slager 1.5 kg buikspek gehaald met de bedoeling om het vandaag te marineren.
Had vandaag een verjaardags brunch dus gister maar gemarineerd, kon het 24 uur intrekken i.p.v. 3 uur
Gesneden en klaar om de koelkast in te gaan
Q opgestookt naar 200 graden, kersen blokje erin, platesetter en rooster geplaatst.
Kon het vlees erop
Ondertussen basmati rijst gekookt en wokgroente gewokt.
Mix voor nasi groente door de groente gedaan en de rijst toegevoegd
Na 25 min was het vlees ook klaar
1 stukje heeft de foto niet gered, het proefstuk

Bordje opgemaakt
Dat heeft gesmaakt.
En dat terwijl we eigenlijk nog geen trek hadden na de brunch

Laatst bewerkt: