BasBQ
Beef en Steak

Ribs

  • Onderwerp starter Hendrik Willem
  • Startdatum
H

Hendrik Willem

Gast
Zaterdag morgen ribs ingesmeerd met rub naar recept van Noskos classic ribs.
masyqu8y.jpg

Een uurtje of zes in de koelkast inlaten trekken.
purajuve.jpg

Zaterdag avond OTP aangestoken en op 120 graden laten komen.Ribs erop en om het uur ingemopt met de saus
Appelsap, roomboter.sojasaus en een beetje Whisky . Na drieenhalf uur nog een keer met mijn milde eigengemaakte
pepersaus ingemopt en nog een half uurtje op de Q.De laatste foto's van de gesneden ribben zijn erbij ingeschoten want kreeg onverwachts mijn zoon en schoondochter op bezoek.Maar wij vonden de ribs op de classic manier klaargemaakt heel lekker en hebben ze maar gesnakt bij een biertje.Zallig waren ze Noskos.
ezadynep.jpg
6yre3a8e.jpg
 
Altijd weer lekker die ribs!
 
Altijd fijn
 
Mooi vlees voor elke gelegenheid.

Komen me wel wat dun over. (Niet zo vlezig)
 
Ribs zijn echt heel erg lekker!
 
schuif maar door!
 
Mooie lekkere donkere glimmende ribbels
 
Terug
Bovenaan Onderaan