H
Hendrik Willem
Gast
Zaterdag morgen ribs ingesmeerd met rub naar recept van Noskos classic ribs.
Een uurtje of zes in de koelkast inlaten trekken.
Zaterdag avond OTP aangestoken en op 120 graden laten komen.Ribs erop en om het uur ingemopt met de saus
Appelsap, roomboter.sojasaus en een beetje Whisky . Na drieenhalf uur nog een keer met mijn milde eigengemaakte
pepersaus ingemopt en nog een half uurtje op de Q.De laatste foto's van de gesneden ribben zijn erbij ingeschoten want kreeg onverwachts mijn zoon en schoondochter op bezoek.Maar wij vonden de ribs op de classic manier klaargemaakt heel lekker en hebben ze maar gesnakt bij een biertje.Zallig waren ze Noskos.

Een uurtje of zes in de koelkast inlaten trekken.

Zaterdag avond OTP aangestoken en op 120 graden laten komen.Ribs erop en om het uur ingemopt met de saus
Appelsap, roomboter.sojasaus en een beetje Whisky . Na drieenhalf uur nog een keer met mijn milde eigengemaakte
pepersaus ingemopt en nog een half uurtje op de Q.De laatste foto's van de gesneden ribben zijn erbij ingeschoten want kreeg onverwachts mijn zoon en schoondochter op bezoek.Maar wij vonden de ribs op de classic manier klaargemaakt heel lekker en hebben ze maar gesnakt bij een biertje.Zallig waren ze Noskos.

