M
Michiel
Gast
Voor mijn vakantie had ik wat mensen uitgenodigd om ribs te komen eten.
Over het algemeen zegt 30-50% van de genodigden af als je een feestje geeft, maar omdat iedereen blijkbaar graag ribs eet kwam iedereen en moest ik voor 20 man ribs maken op een WSM 47.
Eerst de ribs 4 uur in de appelsap/appelcider gelegd, daarna de ribbetjes gerubs en een uurtje later op de WSM gelegd. Het was wat passen en meten(en stapellen) maar uiteindelijk paste alles in de WSM.
Ik heb de 3-1-1 methode aangehouden.
Voor er bij een grote bak met baked beans gemaakt en wat coleslaw erbij. En vooraf nog wat MOINKS.
Aan het eind van de avond, Ribs op, backed beans op, coleslaw op, MOINKS op, Bier op.
Erg geslaagd
Over het algemeen zegt 30-50% van de genodigden af als je een feestje geeft, maar omdat iedereen blijkbaar graag ribs eet kwam iedereen en moest ik voor 20 man ribs maken op een WSM 47.
Eerst de ribs 4 uur in de appelsap/appelcider gelegd, daarna de ribbetjes gerubs en een uurtje later op de WSM gelegd. Het was wat passen en meten(en stapellen) maar uiteindelijk paste alles in de WSM.
Ik heb de 3-1-1 methode aangehouden.
Voor er bij een grote bak met baked beans gemaakt en wat coleslaw erbij. En vooraf nog wat MOINKS.
Aan het eind van de avond, Ribs op, backed beans op, coleslaw op, MOINKS op, Bier op.
Erg geslaagd









