- Berichten
- 286
Ik vraag me best al een poosje af of die 'dure' rubs nu echt veel in smaak en of bark oid doen. Helemaal als het gaat om Ribs die je daarna ook nog eens aflakt. En eigenlijk überhaupt of rubs enorm veel smaak verschil geven.
Dus vandaag 1 rack spareribs op de 321 methode. Met half om half rubs. De helft met: Grate Goods Sweet Paprika en de andere helft met een zelf gemaakte aziatische 5 spices dryrub.
Aan het einde ga ik de boel aflakken met dezelfde bbq saus en we zullen zien wat het verschil is en of deze groot is of niet. Ben erg benieuwd.
Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
Dus vandaag 1 rack spareribs op de 321 methode. Met half om half rubs. De helft met: Grate Goods Sweet Paprika en de andere helft met een zelf gemaakte aziatische 5 spices dryrub.
Aan het einde ga ik de boel aflakken met dezelfde bbq saus en we zullen zien wat het verschil is en of deze groot is of niet. Ben erg benieuwd.

Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk