BasBQ
Beef en Steak

Ribs & PP

 
 
 

maroc

Gemarineerd
Berichten
1.546
Morgen weer een batch ribs en Pulled porc maken op bestelling.

Dus vandaag alles voorbereid en de smoker en de OTP klaarzetten.

De ribs gaan op de WSM en de Pulled porc gaat op de OTP.
voor de Pulled porc gebruik ik dan ook de snake methode.
a1b1afffaaba37f3c6fd4125f12bd902_zps1e59d794.jpg


147c850cae92d7a4785229706ef27f95_zps69884f78.jpg


4011527374b0484410ee56a9a4a32872_zps513d3001.jpg


c87b7b71c3b29bd33fd90744cd15630e_zps58789e2e.jpg


Wordt vervolgd :D
 
Aan de voorbereidingen kan het niet liggen!! Succes morgen!
 
Wat voor hout is dat Maroc?
 
Ceriel zei:
Vooral de snake mooi in beeld gebracht! Succes morgen.

Jappert zei:
Wat voor hout is dat Maroc?
Aan de jaarringen te zien, moet dat kersenhout zijn.... :p

Idd Ceriel, en waar denk je dat het wegkomt? Kun je dat ook zien aan de ringen ;)
 
Mijn hout heeft dezelfde ringen, en ik denk dat er in Glanerbrug en Zeewolde hout met hetzelfde DNA te vinden is.....
 
Kleine update:

De ribs ingepakt en de PP in de glaze gezet.

c55beeb44d8d6c7ae2bcab2b5ba9086b_zps891695e8.jpg


5af7ca1eb021c86f5d41394c7f5b0cd1_zpseb05bb9b.jpg


De snake is heel mooi stabiel :D

Wordt vervolgd :D
 
Ribs are done  ;)
098e6b19f86e3b749d2cb68aa02e3750_zps2f3eb092.jpg


PP ingepakt
8beeb8d04d07b6878054f9de55f68a31_zps31512d3b.jpg

748ca2d29a56cb9b9657b37dd8f9f1ac_zpsb8eadf93.jpg
 
Eindresultaat  :D :D :D

7999e49e53cebcdfae96b3a583dadecd_zps3a7aa7e9.jpg


e4fda8018ed06a8053e51af1840df7bf_zpse393dc57.jpg


a76ed9435f29abae80849af6e70c6c15_zpsfe71a610.jpg


S'avonds kregen we nog vrienden te eten maar dat was weer een ander avontuur :p
 
Terug
Bovenaan Onderaan