Vrienden van het vuur,
Ik ga voor m'n werk een Q aansteken. Wilde een 3-tal ribs op een WSM leggen en dan Memphis stukje doen, 2 uur in de rook en dan droog afrubben. Voor 10-15 man een hapje maken, dus een rib of 2/3 de man. Daarbij wilde ik coleslaw maken en backed beans. Maar ik mis dan nog wat. Pot BBQ saus erbij maar er moet ook wat brood oid bij. Enige tips wat? Gewoon 2 plakken wit casinobrood kwam ik nu op uit, lekker simpel en totaal pakketje lekker veel vet Amerikaans.
Ideeen?
Cheers,
Maarten
Ik ga voor m'n werk een Q aansteken. Wilde een 3-tal ribs op een WSM leggen en dan Memphis stukje doen, 2 uur in de rook en dan droog afrubben. Voor 10-15 man een hapje maken, dus een rib of 2/3 de man. Daarbij wilde ik coleslaw maken en backed beans. Maar ik mis dan nog wat. Pot BBQ saus erbij maar er moet ook wat brood oid bij. Enige tips wat? Gewoon 2 plakken wit casinobrood kwam ik nu op uit, lekker simpel en totaal pakketje lekker veel vet Amerikaans.
Ideeen?
Cheers,
Maarten