BasBQ
Beef en Steak

Ribs op ketel 2.0

KAYZER

Sprokkelaar
Berichten
41
Ribben op de ketel, maar dan iets getweaked aan de setup, nu halve platesetter erin, driptay met water onder het rooster. Goede temp beheersing maar wel meer kolen nodig gehad. Resultaat was erg lekker, deze keer de Iberico van Beef exclusief.

Echt heerlijke ribben en het vet rendeerde er mooi uit, de rookring is bijna door en door dus zag er bijna geheel roze uit!


5aa50a1e6868183a063dff559bb5cbfd.jpg

f4e4e7778146c6f63b681b863cdb697e.jpg


b049742403005f6e65d1fa054ba9304c.jpg


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ribbies...... 😋
😋
 
Ziet er goed uit!

Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 
Lekker hoor! Zien er mooi uit.

Wat had je als marinade / rub?
 
Lekker hoor! Zien er mooi uit.

Wat had je als marinade / rub?

Wij eten hier thuis door de week maaltijden van een doos leverancier. Meestal blijven er zakjes kruiden over en maak ik rubjes mee. Paprika, iets van suiker en wat zout, gember zit er meestal wel in. Vaak heb ik ook een wat Memphis dust liggen uit meathead boek. Veel zelfde basis ingredienten


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ze zien er heerlijk uit!
Iberico is altijd top.
 
Mooi gekleurd
Zullen gesmaakt hebben
 
Terug
Bovenaan Onderaan