BasBQ
Beef en Steak

Ribs met Nosmo's secret rib rub

 
 
 

ReneR

Gemarineerd
Berichten
2.395
Vandaag het vlies verwijderd en lekker in de secret rib rub van Nosmo gezet.
Ik weet wat wij morgen gaan eten ;)
IMG_40291_zpsc64d055a.jpg
 
Ik ken ze al niet meer terug :(
 
Ik zou volgende keer minder lang van te voren rubben. Het zout gaat een reactie aan met je vlees en maakt het wat "hammig" als je het lang van te voren doet.
 
noskos zei:
Ik zou volgende keer minder lang van te voren rubben. Het zout gaat een reactie aan met je vlees en maakt het wat "hammig" als je het lang van te voren doet.

Bedankt voor de tip, dan gaan ze morgen vroeg op de Q, dat scheelt weer een paar uren!
 
En daar gaat tie dan

Met een lekker stukje kersen rookhout
IMG_40301_zps4f469f25.jpg


En de ribbeltjes erop
IMG_40311_zps4009e7c7.jpg
 
ReneR zei:
Bedankt voor de tip, dan gaan ze morgen vroeg op de Q,

Het is 12.38 op in jouw berichtje,  noem je dat vroeg? Just saying......=))
 
Scherp Domi, maar inderdaad, dat is voor mij vroeg :-*
 
Voortgangs-fototje
IMG_40321_zps34b47e71.jpg
 
ze zien er lekker uit
 
En in de glaze, laatste stukje....
IMG_40351_zps3e3644dc.jpg
 
Zo, weer een projectje achter de rug :D
(stiekum alvast een ribje geproefd, BEST RIBS EVER, thanks for the secret recipe Nosmo!!!)
IMG_40361_zpsc5738795.jpg


Thanks for watching!
 
Ik ben blij dat m'n geheime rub in de smaak viel. De ribs zien er in ieder geval "finger lickin' good" uit! ;)
 
BertM zei:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE    :-O

Rent naar de keuken: "schat, ik weet wat we zaterdagavond gaan eten: Ribs met een geheime rub".... "mag dat ??? PLEASE! "
"Doe ik de rest van de week de afwas".

Dat heet bij ons "Onder de plak zitten" =)) =)) =))
 
Terug
Bovenaan Onderaan