Vandaag eens 5 slabs bereid van bbquality.
Mooie ribs, vlies makkelijk weg kunnen halen en gemiddeld qua vleesdikte.
Even in de rub met standaard rub
Dan op de q die dan op 160graden is. Heb split gedaan simpelweg omdat.dat de slabs dan makkelijker passen.
Helaas fikse buien gehad en de Q staat niet onder afdakje, dus temp. Daalde flink. Na de bui wat nieuwe briketten erbij gedaan, zodat de temp weer wat hoger ging zitten. Uiteindelijk iets na anderhalf uur de ribs er af en insmeren met de bbq saus van Noskos (opgewarmd met honing).
Ribs insmeren en er weer op in tussentijd aardappels er op gedaan voor gepofte aardappel.
Smakelijk!:
Aangebroken:
Lekker met gepofte aardappel van de q en dominiques coleslaw.
Jummie!
Dank voor het kijken.
Mooie ribs, vlies makkelijk weg kunnen halen en gemiddeld qua vleesdikte.



Even in de rub met standaard rub


Dan op de q die dan op 160graden is. Heb split gedaan simpelweg omdat.dat de slabs dan makkelijker passen.
Helaas fikse buien gehad en de Q staat niet onder afdakje, dus temp. Daalde flink. Na de bui wat nieuwe briketten erbij gedaan, zodat de temp weer wat hoger ging zitten. Uiteindelijk iets na anderhalf uur de ribs er af en insmeren met de bbq saus van Noskos (opgewarmd met honing).
Ribs insmeren en er weer op in tussentijd aardappels er op gedaan voor gepofte aardappel.

Smakelijk!:

Aangebroken:

Lekker met gepofte aardappel van de q en dominiques coleslaw.
Jummie!
Dank voor het kijken.