BasBQ
Beef en Steak

Ribs in de regeb

 
 

Wailer

Stoker
Berichten
365
Vandaag eens 5 slabs bereid van bbquality.

Mooie ribs, vlies makkelijk weg kunnen halen en gemiddeld qua vleesdikte.

258cec4d20dbaefbaa936ac4e2255554.jpg


e3cce9eebfa0a3e7d78fa5b113717e0c.jpg


aae3cc2a49fa6a1a297c3fcece63bcc4.jpg


Even in de rub met standaard rub
c107f6c4316cba37984ca895a4ccaac5.jpg


04770ac6e29e36b41d5cdec2e4f82904.jpg


Dan op de q die dan op 160graden is. Heb split gedaan simpelweg omdat.dat de slabs dan makkelijker passen.

Helaas fikse buien gehad en de Q staat niet onder afdakje, dus temp. Daalde flink. Na de bui wat nieuwe briketten erbij gedaan, zodat de temp weer wat hoger ging zitten. Uiteindelijk iets na anderhalf uur de ribs er af en insmeren met de bbq saus van Noskos (opgewarmd met honing).

Ribs insmeren en er weer op in tussentijd aardappels er op gedaan voor gepofte aardappel.
b9aeea2475d0ca74f4f5005fdfee03a6.jpg


Smakelijk!:
74c267a0800b8817aa5f63f8968a6caa.jpg


Aangebroken:
6b49ba1b23341a528a37423ce8701ddb.jpg


Lekker met gepofte aardappel van de q en dominiques coleslaw.

Jummie!

Dank voor het kijken.
 
Lekker hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan