- Berichten
- 738
Goedemorgen BBQ aanbidders,
gister was het weer tijd voor heerlijke babyback ribs. Deze met de welbekende 3-2-1 methode bereidt. Hasselback aardappel naar recept van Noskos en voor de bananeboot ook Noskos zijn stappenplan gevolgd.
In het vervolg zal ik de hasselbacks eerder bij een beercan chicken doen gezien de temperatuur daar wat hoger ligt. 120 graden is eigenlijk te laag om ze gaar te krijgen (+ 2 uur op de BBQ gelegen) en boven de kolen weer te heet. Tis met een beetje heen en weer schuiven (direct en indirect) wel gelukt. Les voor de volgende keer.
Het was wel lekker
.
Bedankt voor het kijken.
gister was het weer tijd voor heerlijke babyback ribs. Deze met de welbekende 3-2-1 methode bereidt. Hasselback aardappel naar recept van Noskos en voor de bananeboot ook Noskos zijn stappenplan gevolgd.
In het vervolg zal ik de hasselbacks eerder bij een beercan chicken doen gezien de temperatuur daar wat hoger ligt. 120 graden is eigenlijk te laag om ze gaar te krijgen (+ 2 uur op de BBQ gelegen) en boven de kolen weer te heet. Tis met een beetje heen en weer schuiven (direct en indirect) wel gelukt. Les voor de volgende keer.
Het was wel lekker

Bedankt voor het kijken.