- Berichten
- 41
Deze zondag weer eens verder ge?xperimenteerd met de Weber. Dit keer Low&slow ribs met rub en glaze uit het boek van Julius Jaspers-Smart BBQ.
Foto's zeggen meer dan 1000 woorden
De Ribs gingen er rond 12:00 op bij een temp van 110.
De ribben zagen er rond 15:00 al gruwelijk lekker uit
Ingepakt in folie voor fase 2. (Met een scheutje appelsap)
En het laatste gedeelte met de glaze
Eindresultaat was fantastisch! Mijn vrouw heeft 2x zoveel vlees gegeten dan normaal
ik zou niets anders doen, was goed zoals het ging.
Oja, behalve dat ik door onze mede BBQer Ramsteen werd geattendeerd op de plastic dopjes onder de spare-rib houder terwijl ze al op de bbq lagen.. Gelukkig nog niet gesmolten en kon ik ze er nog af draaien..
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Foto's zeggen meer dan 1000 woorden


De Ribs gingen er rond 12:00 op bij een temp van 110.

De ribben zagen er rond 15:00 al gruwelijk lekker uit


Ingepakt in folie voor fase 2. (Met een scheutje appelsap)
En het laatste gedeelte met de glaze

Eindresultaat was fantastisch! Mijn vrouw heeft 2x zoveel vlees gegeten dan normaal

Oja, behalve dat ik door onze mede BBQer Ramsteen werd geattendeerd op de plastic dopjes onder de spare-rib houder terwijl ze al op de bbq lagen.. Gelukkig nog niet gesmolten en kon ik ze er nog af draaien..


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk