BasBQ
Beef en Steak

Ribs 1e keer

 
 
 

BearGrills

Sprokkelaar
Berichten
41
Deze zondag weer eens verder ge?xperimenteerd met de Weber. Dit keer Low&slow ribs met rub en glaze uit het boek van Julius Jaspers-Smart BBQ.

Foto's zeggen meer dan 1000 woorden
c2f4ff8f629e669108f25a461f03563f.jpg

De Ribs gingen er rond 12:00 op bij een temp van 110.
73bae00b397d368faed2b8e4e7a2f228.jpg

De ribben zagen er rond 15:00 al gruwelijk lekker uit
bc4a81bca2d327d09d6146557e4d46b4.jpg

Ingepakt in folie voor fase 2. (Met een scheutje appelsap)

En het laatste gedeelte met de glaze
01e68b4ee1d29cfe805ee98b54b24e6b.jpg


Eindresultaat was fantastisch! Mijn vrouw heeft 2x zoveel vlees gegeten dan normaal ik zou niets anders doen, was goed zoals het ging.

Oja, behalve dat ik door onze mede BBQer Ramsteen werd geattendeerd op de plastic dopjes onder de spare-rib houder terwijl ze al op de bbq lagen.. Gelukkig nog niet gesmolten en kon ik ze er nog af draaien..
37279e164fe432ae8e6f180e382c01bd.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Nice!

Maar wat serveer je nu op de laatste foto? Couscous?
 
Lekker
 
Dat ziet er goed uit!
 
Lekker hoor zo'n eerste keer ribs!
 
Terug
Bovenaan Onderaan