- Berichten
- 266
Koninginnedag maar eens benut om de buikribben die in de vriezer lagen maar eens op de WSM te leggen.
eentje ingesmeerd met de bekende easterwood rub van Frits en de andere met "the Jerk" van Plowboys.
Op de WSM volgens de 3-2-1 methode op 107C
20 min voor het einde nog ingesmeerd met de Glaze van Frits voor de easterwood en Noskos' sweet & smokey BBQ saus voor de plowboys met dit als eindresultaat.
Ze hadden nog net een beetje Bite en waren beide heerlijk.
De Plowboys had onze voorkeur omdat deze wat pittiger was maar ook de Easterwood gaat zeker nog gemaakt worden.
eentje ingesmeerd met de bekende easterwood rub van Frits en de andere met "the Jerk" van Plowboys.

Op de WSM volgens de 3-2-1 methode op 107C

20 min voor het einde nog ingesmeerd met de Glaze van Frits voor de easterwood en Noskos' sweet & smokey BBQ saus voor de plowboys met dit als eindresultaat.

Ze hadden nog net een beetje Bite en waren beide heerlijk.
De Plowboys had onze voorkeur omdat deze wat pittiger was maar ook de Easterwood gaat zeker nog gemaakt worden.