BasBQ
Beef en Steak

Ribeye steak 600g

 
 
 

Gent

Kooltjesharker
Berichten
240
Goodafternoon: net een Ribeye van 600g op de kamado gelegd. Thanks voor de tips in de chat! Direct sear op 200 graden. Hij was lekker gemarmerd en zeer mals.

Insteek was 2min per kant maar was nog maar 30 graden van binnen. Toen nog 2 min per kant en 52 graden bereikt. Even 5 min laten rusten en smullen maar.

11F9C472-0F51-45FA-8980-590AFB0A4CFB.jpeg


5E67AF0A-F415-465F-994A-CB5177ADD1E6.jpeg


37F88599-46CE-4CE9-B03A-5DD33C4BD30B.jpeg
 
Lekker man.

En voor de perfecte sear zou je hem een kwartslag moeten draaien per kant, dan krijg je die mooie ruitjes.
 
  • Leuk
Waarderingen: Gent
Lekker man.
Hoe was de cuisson ?
 
  • Leuk
Waarderingen: Gent
Terug
Bovenaan Onderaan