BasBQ
Beef en Steak

Ribbetjes

 

Fumingolive

Sprokkelaar
Berichten
37
Vandaag in de lentezon de q maar weer eens aangestoken.
Lekker simpel ribbetjes d’r op gedaan.
Gehaald bij de lokale slager, in een simpele rub van bruine suiker, knoflook granulaat, ui-poeder, gerookte paprikapoeder en wat cayennepeper gedaan.
4143F62D-51F6-4BBC-8C05-F1B21BBB80E2.jpeg

Met 1 blokje hickory op de bbq voor 2 uurtjes zo rond de 130 graden.
Toen ingepakt met roomboter en opnieuw bruine suiker en voor een uurtje terug bij zo’n 110 graden.
Daarna afgelakt met honey bbq sauce van sweet baby Ray.
Nog een half uurtje en toen opgesmikkeld, heerlijk weer!👌🏻
95FD13E0-918A-4FC3-A8F3-549538A2E9CC.jpeg


Helaas weinig foto’s hopelijk de volgende keer meer!
 
Ribben zijn altijd goed!

Lekker hoor.
 
Lekkere ribbies.
De W47 is en blijft net als de W57 een alleskunner.
Vergt alleen iets meer handwerk als een controller gestuurde kamado.
 
Lekker old school, ik hou er van!
 
zoals ik wel vaker zeg, nothing mis mee.. ze zien er erg lekker uit..
 
Terug
Bovenaan Onderaan