BasBQ
Beef en Steak

Ribbetjes op 3de kerstdag

 
 
 

Robert Z

Stoker
Berichten
459
Na 2dagen de lokale horeca te hebben gesupport en ook heerlijk te hebben gegeten was het vandaag weer tijd om de bbq aan te steken. Het mooie van Corona is dat je het bezoek moet spreiden en je iedere dag wat anders mag bedenken voor de familie. Vandaag spare ribs! En voor de schoonzus varkenshaas, nou ja 2 stuks omdat het ook gewoon lekker is en we dat allemaal wel lusten en ik 2 manieren van kruiden wil proberen......
8E6A94A8-E56F-4127-A92D-3CBDB2EB651F.jpeg

3CB0BD37-ACE8-45DC-BDF1-259F38C9FE31.jpeg


ik heb de spare ribs rustig gaar laten worden. Gerookt met 2 blokjes beuken hout en gestoomd met roomboter en appelsap. Daarna afgelakt met mijn standaard bbq saus van just bbq saus.
02497271-9F59-4D1F-8D2D-2BCD6D866702.jpeg


Maar goed mijn schoonzus zat nog te wachten. Dus de bbq opgestookt en de varkenshaas erop, eentje met 5 spices en eentje peper en zout en mayo. Beide erg lekker!
F9A323E4-5345-4BC1-BD0C-CF85852BB322.jpeg
Eet smakelijk! Want die mayo bereiding was echt super. Echt een aanrader!
Uiteindelijk nog een toetje gemaakt, ananas met speculaas kruiden en een drankje met 43😜
Ons bezoek wat tevreden en ik eigenlijk ook wel.




893354F7-8319-40B5-8EC3-F95125EA1173.jpeg
C1F60E02-3874-4F6C-AAAC-E5EAC3C0F2F2.jpeg
E25868E5-D3BF-4100-BB27-A254F55B48DD.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Lekker gegeten zo met z’n allen.
Schoonzus geen ribbetje? 😱
 
Had graag aangeschoven want het ziet er geweldig lekker uit
Ze zijn goed verwend
 
Dat ziet er erg goed uit. Je beschrijving is kort en bondig maar er gaat veel ervaring en tijd aan vooraf om dit zo “even” te maken. 👍🏼
 
Terug
Bovenaan Onderaan