Helaas heb ik nog geen afdakje boven mijn stookplekje, dus ik ben afhankelijk van de weer goden.
Vanmiddag was het droog, gelijk een goede rede om het ei aan te slingeren.
Ribbels zouden het worden.
Gewoon een lekkere simpele rub.

En rusten maar?..

Toen mochten ze op het ei. Lekker warm op 110 graadjes. Beetje hickory erbij en dicht dat ei.

Elke uur even een mopje sausje er overheen van ananassap, soja saus en roomboter.
Na 3 1/2 uur mochten ze eraf.

Ik moest snel zijn met de foto?s #:-S
Ze waren weer heerlijk, dit werd bevestigd door mijn overbuurman aan tafel.

Smakelijk !
Vanmiddag was het droog, gelijk een goede rede om het ei aan te slingeren.
Ribbels zouden het worden.
Gewoon een lekkere simpele rub.

En rusten maar?..

Toen mochten ze op het ei. Lekker warm op 110 graadjes. Beetje hickory erbij en dicht dat ei.

Elke uur even een mopje sausje er overheen van ananassap, soja saus en roomboter.
Na 3 1/2 uur mochten ze eraf.

Ik moest snel zijn met de foto?s #:-S
Ze waren weer heerlijk, dit werd bevestigd door mijn overbuurman aan tafel.

Smakelijk !