- Berichten
- 405
Goedemiddag,
Na een tijdje niks gepost te hebben hier maar weer is een bijdrage, ribbeltijd!!
Lekker in de rub en mosterd met honing en een beetje rub;
Op de roker met peren hout;
Na drie uurtjes klaar om ingepakt te worden;
Inpakken met vruchtensap, en honing en bruine suiker op het alu folie en dan de vleeskant daar op leggen;
Na 1,5 uur klaar voor de buitenkant met BBQ saus en een beetje vocht uit de folie verpakking.
En eten maar!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Na een tijdje niks gepost te hebben hier maar weer is een bijdrage, ribbeltijd!!
Lekker in de rub en mosterd met honing en een beetje rub;

Op de roker met peren hout;

Na drie uurtjes klaar om ingepakt te worden;

Inpakken met vruchtensap, en honing en bruine suiker op het alu folie en dan de vleeskant daar op leggen;

Na 1,5 uur klaar voor de buitenkant met BBQ saus en een beetje vocht uit de folie verpakking.

En eten maar!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk