BasBQ
Beef en Steak

Ribbels, altijd lekker

 
 
 

Martijn van den Berg

Stoker
Berichten
405
Goedemiddag,

Na een tijdje niks gepost te hebben hier maar weer is een bijdrage, ribbeltijd!!

Lekker in de rub en mosterd met honing en een beetje rub;
760b02288b394034fbffad0a25eafc1d.jpg


Op de roker met peren hout;
0e8b13371e5feac498701c63cd93640d.jpg


Na drie uurtjes klaar om ingepakt te worden;
895961af0092ad42010bca6f8cfb7bfc.jpg


Inpakken met vruchtensap, en honing en bruine suiker op het alu folie en dan de vleeskant daar op leggen;
d3ae84d173793d39d5791d4135bf8b3a.jpg


Na 1,5 uur klaar voor de buitenkant met BBQ saus en een beetje vocht uit de folie verpakking.
643090e3d4cc7e8ea21d574aa75f35de.jpg


En eten maar!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker hoor
 
Lekker, ribbels zijn altijd goed
 
Terug
Bovenaan Onderaan