- Berichten
- 37
Goedenavond!
Net voorbereidingen getroffen om morgen lekkere ribbetjes op de smoker te leggen.
Een paar weken terug hoorde ik dat ivm corona de Makro ook zonder pas te betreden is en hadden ze nu net gelijk een aanbieding op ribs-procureur-een erg lekker wijntje. Twee doosjes wijn, 5 kilo ribbels en 5 kilo procureur rijker tegen hele fijne prijzen was ik gelukkig.
Een paar flessen zijn al op dus het is nu tijd om ook eens wat met het vlees te doen.
Morgen komen er twee vrienden (wees gerust, dat zijn de enigen waar ik contact mee heb sinds corona...) op bezoek om samen wat hout te kloven en wat is er nu lekkerder dan wat lekkers te eten na een dag hard werken?
Eerst weer eens wat rub gemaakt. volgens Meathead Goldwyn's recept Het meeste wat in de winkel ligt zit veel te vol zout dus ik maak het zelf zonder zout. Ik strooi wat zout op het vlees alsof het op mijn bord lag, niet zo veel dus. Daarna volgt (na het ontvellen) het rubben:
En zo liggen ze vannacht in de koelkast, wachtend op de smokert morgen.
Ik verwacht een run van ongeveer 5,5/6 uur. Ik heb ze al eerder gemaakt en toen niet ingepakt. Dat beviel prima dus ik zal het nu ook niet doen.
Morgen volgen er uiteraard meer foto's
Bijgerechten zullen twee salades en frietjes uit de oven zijn.
Net voorbereidingen getroffen om morgen lekkere ribbetjes op de smoker te leggen.
Een paar weken terug hoorde ik dat ivm corona de Makro ook zonder pas te betreden is en hadden ze nu net gelijk een aanbieding op ribs-procureur-een erg lekker wijntje. Twee doosjes wijn, 5 kilo ribbels en 5 kilo procureur rijker tegen hele fijne prijzen was ik gelukkig.
Een paar flessen zijn al op dus het is nu tijd om ook eens wat met het vlees te doen.
Morgen komen er twee vrienden (wees gerust, dat zijn de enigen waar ik contact mee heb sinds corona...) op bezoek om samen wat hout te kloven en wat is er nu lekkerder dan wat lekkers te eten na een dag hard werken?
Eerst weer eens wat rub gemaakt. volgens Meathead Goldwyn's recept Het meeste wat in de winkel ligt zit veel te vol zout dus ik maak het zelf zonder zout. Ik strooi wat zout op het vlees alsof het op mijn bord lag, niet zo veel dus. Daarna volgt (na het ontvellen) het rubben:
En zo liggen ze vannacht in de koelkast, wachtend op de smokert morgen.
Ik verwacht een run van ongeveer 5,5/6 uur. Ik heb ze al eerder gemaakt en toen niet ingepakt. Dat beviel prima dus ik zal het nu ook niet doen.
Morgen volgen er uiteraard meer foto's

Bijgerechten zullen twee salades en frietjes uit de oven zijn.