BasBQ
Beef en Steak

Ras El Hanout en de Stufz

 
 

Caspar

Kooltjesharker
Berichten
209
Afgelopen week las ik ergens dat iemand met een Stufz gehakt met feta gevuld had. Briljant idee!  Ik had al een hele tijd een Stufz uit China liggen. En vandaag moest ie er aan geloven. Gehakt hoog op smaak gebracht met verse ui en knoflook, ei. broodkruim, paprikapoeder, pezo, wat peterselie en een schepje Ras El Hanout. Daarna gevuld met feta.
Het zijn hele dikke jongens geworden!  Ze gaan dadelijk op het vuur!

Ik eet er een naan, wat sla en tomaat en een Marokkaanse mayonaise bij. (Vier scheppen mayo en een kleine schep ras el Hanout)

d02dd49ebcc0f2a0e6ead474aa37c0dd.jpg


4a85fb9fb831fbbe6e4bfed390b730c9.jpg
 
Lust ik!
 
Wat een fantastisch experiment!!!

04d06f3704c5705d43ad1b16c28ebcf9.jpg


ef49c5357757918417ff6ae24dbe8cd5.jpg
 
Ras el hanout kruiden zijn ook erg lekker in mionk balls
 
Ziet er zeker erg lekker uit!
 
Mooie burgers!
 
Leuk idee, lijkt me erg smakelijk!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat lookt er very lekker aus.
 
lekkerrrrrrrr!
 
Lekker !
 
Terug
Bovenaan Onderaan