Superboer
Tondelzoeker
- Berichten
- 18
Hallo allemaal,
Ik heb hier een paar Ranch Steaks liggen die ik vandaag wil bereiden op mijn kamado. Ik dacht op het wereldwijde web te kunnen vinden hoe ik deze steaks het best kan bereiden, maar dat valt nog niet mee. Ik vermoed dat ik ze op dezelfde wijze kan grillen zoals ik doorgaans Ribeyes gril: als ze niet te dik zijn, direct grillen tot een kern van 52 C (temperatuur in de dome: circa 250 C).
Denken jullie dat deze wijze ook geschikt is voor mijn Ranch Steaks?
Ik heb hier een paar Ranch Steaks liggen die ik vandaag wil bereiden op mijn kamado. Ik dacht op het wereldwijde web te kunnen vinden hoe ik deze steaks het best kan bereiden, maar dat valt nog niet mee. Ik vermoed dat ik ze op dezelfde wijze kan grillen zoals ik doorgaans Ribeyes gril: als ze niet te dik zijn, direct grillen tot een kern van 52 C (temperatuur in de dome: circa 250 C).
Denken jullie dat deze wijze ook geschikt is voor mijn Ranch Steaks?